Ειδήσεις

Χρυσό βραβείο για τη ΖeniΘ στα IMPACT Business IT Excellence Awards


H ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα έλαβε,σε συνεργασία με την Data Communication Α.Ε., την κορυφαία διάκριση Gold Award στην τελετή απονομής των βραβείων τεχνολογικής καινοτομίας και επιστημονικής αριστείας, IMPACT Business IT Excellence (BITE) Awards 2018.

Η ΖeniΘ αναδείχθηκε σε χρυσό νικητή για τη βέλτιστη αξιοποίησή της των ICTs (Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών) και συγκεκριμένα την εφαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής στον κλάδο της Ενέργειας, Energy Dynamics NAccelerator.

Η λύση Energy Dynamics Accelerator της Data Communication έχει στηριχθεί στις διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Dynamics 365 (CRM) & Microsoft Dynamics NAV και επιτρέπει στη ZeniΘ να παρακολουθεί κεντροποιημένα το πελατολόγιο της και να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες της μέσω, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένων διαδικασιών εξυπηρέτησης και ενός νέου συστήματος Επιβράβευσης & Πιστότητας.

Ο κ. Federico Regola, Γενικός Διευθυντής της ZeniΘ, που παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τη σημερινή βράβευση καθώς αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας που κάνει η ZeniΘ προκειμένου να εφαρμόζει τεχνολογίες που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών από τις υπηρεσίες της. Η λύση Energy Dynamics Accelerator της Data Communication μας επιτρέπει να παρέχουμε διαρκώς βελτιούμενη, προσωποποιημένη, real-time εμπειρία στον πελάτη μας, μέσω προσωποποιημένων και προσαρμοσμένων διαδικασιών εξυπηρέτησης,ώστε να εξυπηρετούμε τάχιστα και καλύτερα τις ανάγκες του. Το βραβείο μας αποτελεί ταυτόχρονα και επιβράβευση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Data Communication όσο και της δουλειάς της καταρτισμένης ομάδας της ZeniΘ».

Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στo site της εταιρείας www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας.Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookLinkedinInstagram  και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Στα τέσσερα και για το Σκοπιανό
Επόμενο άρθρο Μέτρα φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια