Δηλώσεις Μάξιμου Χαρακόπουλου από την Νάξο


«Η μεταβατική κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο έργο και χρονοδιάγραμμα, γι’ αυτό δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η διαφωνία της Νέας Δημοκρατίας στην απόπειρα του Υπουργού Εργασίας κ. Κουτρουμάνη, να μειώσει για 3η συνεχόμενη φορά τις Επικουρικές Συντάξεις» τόνισε ο  Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου.

 

Ο βουλευτής Λαρίσης άσκησε κριτική στην αιφνιδιαστική κίνηση του κ. Κουτρουμάνη σημειώνοντας ότι «οι πολίτες δεν αντέχουν νέες περικοπές συντάξεων» ενώ υπογράμμισε με νόημα ότι «η Νέα Δημοκρατία τιμά την υπογραφή της στη συμφωνία των πολιτικών Αρχηγών και δεσμεύεται μόνο για την υλοποίηση του ειδικού σκοπού για τον οποίο συγκροτήθηκε. Για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και ομόφωνη απόφαση των πολιτικών Αρχηγών».

 

Αναφερόμενος, ο κ. Χαρακόπουλος, στις δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ασκούν εσχάτως δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του κ. Γεωργίου Παπανδρέου είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν ξέρω αν κάποιοι επικοινωνιολόγοι έχουν συμβουλεύσει τους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ να καταφέρονται κατά της μνημονιακής πολιτικής του κ. Παπανδρέου. Αλήθεια, που ήταν επί δύο χρόνια όλοι αυτοί που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα; Δεν ψήφισαν το μνημόνιο, το οποίο παρουσίαζαν ως μονόδρομο, ακόμη και ως ευλογία για τη χώρα; Σε πιο μέτρο αντιτάχθηκαν; Δεν ψήφισαν ομόφωνα την καταστροφική απόφαση του κ. Παπανδρέου να προκαλέσει δημοψήφισμα για το ευρώ, που λίγο έλλειψε να μας οδηγήσει εκτός ΕΕ; Αν νομίζουν ότι έτσι παραγράφονται οι προσωπικές τους ευθύνες πλανώνται πλάνην οικτράν».  

 

Κατά την επίσκεψή του στο νησί, ο κ. Χαρακόπουλος συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας, βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση και τον Περιφερειάρχη Κυκλάδων του κόμματος κ. Γιώργο Παντάκη, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ είχε  συναντήσεις με τον  Δήμαρχο Νάξου κ. Μανόλη Μαργαρίτη, τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, που του απένειμε τον Μεγαλόσταυρο της Μητρόπολης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Δεν ισχύουν τα πρόστιμα, δεν υπάρχουν ποινές» - Διευκρίνιση σχετικά με τα πρόστιμα σε υφιστάμενες άδειες χρήσης νερού
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Β. Αλεξανδρίδου στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας