Ειδήσεις

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Αλκαζάρ


Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση της τρίχρονης Ελένης Μαβίδη θα δοθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο Αλκαζάρ. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΠΝ Λάρισας και συμμετέχουν, παλαίμαχοι από τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Δήμο Τεμπών, την Ελασσόνα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ».  Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου οι διοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Η κοινωνία ενεργοποιείται. Ενώνει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει τη μικρή Ελένη, η οποία έχει ανάγκη από εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Συγχαρητήρια στους φορείς που ανταποκρίθηκαν σ’ αυτή την πρωτοβουλία και καλούμε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, να έρθουν στο γήπεδο Αλκαζάρ την Πέμπτη για τους αγώνες. Στόχος μας είναι να μαζευτούν χρήματα για να μπορέσει η Ελένη να  βγει νικήτρια στη μάχη ζωής που δίνει».

Μανώλης Γαραζανάκης – Σύνδεσμος ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών: «Διοργανώνουμε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για να βοηθήσουμε την μικρή Ελένη  καθώς σε 10 μέρες αναχωρεί για τη Γερμανία για την επέμβαση. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν και το ΕΑΚ γιατί πήραμε το Αλκαζάρ παραμονή μιας μεγάλης συναυλίας».

Κώστας Κολλάτος – Δήμαρχος Τεμπών: «Μια ιδιαίτερη αθλητική οργάνωση που έχει σαν στόχο την ιατρική περίθαλψη και φροντίδα της μικρής Ελένης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Δημήτρης Παπαποστόλου – Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Α/βαθμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας: «Συμμετέχουμε στο φιλανθρωπικό τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης για να στηρίξουμε την Ελένη για να βγει νικήτρια στη μάχη για ζωή. Ο σκοπός είναι ιερός και χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια».

Μιχάλης Ρούπας – Πρόεδρος παλαιμάχων Δήμου Τεμπών: «Να συμβάλουμε όλοι για να βοηθήσουμε τη μικρή Ελένη και με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών να γυρίσει νικήτρια».

Θανάσης Μαμάκος – Δικηγορικός Σύλλογος: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και καλούμε όλους να έρθουν να βοηθήσουν».

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πρόγραμμα Αγώνων

17.00-17.40 Δάσκαλοι- Παλαίμαχοι Ελασσόνας

17.45-18.20 ΣΕΠΝ- δικηγόροι

18.30- 19.10 Απόλλων Λάρισας- Δήμος Τεμπών

 

Προηγούμενο άρθρο Εγγραφές στους Παιδικούς σταθμούς Μακρυχωρίου και Συκουρίου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ο κ. Τόσκας εκτίθεται με προφάσεις εν αμαρτίαις για Ρουβίκωνα!