Ειδήσεις

Τρεις συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθησαν το προηγούμενο διήμερο (30/31-05-2018) σε Λάρισα και Βόλο, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 Πιο συγκεκριμένα:

  • προχθές (30-05-2018) το πρωί στη Λάρισα συνελήφθη ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (10) φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού για εκτόξευση φωτοβολίδων, ένα πιστόλι – στυλό και (69) αβολίδωτα φυσίγγια.
  • προχθές (30-05-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού, για εκτόξευση φωτοβολίδων, (200) αβολίδωτα φυσίγγια και (5) κροτίδες πιστολιού.
  • χθες (31-05-2018) το πρωί συνελήφθη στο Βόλο, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και ένα περίστροφο.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύμφωνο παραχώρησης του Ιατρείου Αρμενίου στην 5η ΥΠΕ
Επόμενο άρθρο Το ΕΚΛ για το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων