Ειδήσεις

Πρωταθλήτριες οι μικρές του Γ.Σ. Νίκη Λάρισας


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Σ. Νίκη Λάρισας, κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής παγκορασίδων Β. Ελλάδος, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.
Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση οι παγκορασίδες του συλλόγου έφτασαν στην επικράτηση με αξιοσημείωτη διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία σύλλογο, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο επίσημο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς.
Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους, ευχαριστώντας και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σύλλογο και υπόσχεται ακόμη περισσότερη δουλειά για την προώθηση του αθλήματος και νέες διακρίσεις που τιμούν το σύλλογο και τη Λάρισα.
Εξάλλου σε μια γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής ο Γ.Σ. ΝΙΚΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης 23 και 24 Ιουνίου.
Προηγούμενο άρθρο Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δ. Τεμπών απαντάνε στον πρόεδρο Τ.Κ. Ελάτειας
Επόμενο άρθρο Ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας για τον Λευτέρη Μεζίλη