Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων


Πριν από λίγες μέρες, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας διένειμαν, για ακόμη μία φορά, τρόφιμα που συγκέντρωσαν από διάφορες δράσεις, στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφεραν οι συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια διαφόρων πρόσφατων δράσεών μας ( προσφορές πολιτών στη 3η Οικογιορτή Λάρισας, είδη που έφεραν οι θεατές κατά την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας των Εν.Πο.Λ. κ. ά), συγκεντρώθηκαν στη Στέγη Αλληλεγγύης, κατανεμήθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες των δικαιούχων και μοιράστηκαν στις 110 οικογένειες που τα έχουν μεγάλη ανάγκη!
Είναι συγκινητική  η αλληλεγγύη των  εθελοντών στην κοινωνία, αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση  πολλών  πολιτών, που στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας, έχουν στην σκέψη τους  και τον διπλανό τους, που μπορεί να  περνάει πιο δύσκολα από αυτούς!

Η αλληλεγγύη είναι το θεμέλιο μιας υγιούς και ισχυρής κοινωνίας, ικανής να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δύσκολη συγκυρία συναντήσει στο διάβα της πορείας της! Γι αυτό είναι σημαντικό όλοι μας, ο καθένας όσο μπορεί, να προσφέρει, τόσο από το υστέρημα των υλικών του αγαθών, όσο και από το πλεόνασμα της ψυχής του, συμμετέχοντας ως εθελοντής στις ποικίλες δράσεις μας! Το κέρδος είναι πολλαπλό για όλους μας!
Η Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών θα βρίσκεται στην οδό Παναγούλη 37 μέχρι το τέλος  περίπου του Ιούνη και από την 1η του Ιούλη 2018 στην νέα μας διεύθυνση Λ. Κατσώνη 37 όπου μπορείτε να απευθύνεστε για να καταθέσετε τις προσφορές αγάπης σας, αλλά και να εγγραφείτε ως εθελοντές στις δράσεις μας, δίνοντας ένα άλλο, σπουδαίο νόημα, στον ελεύθερο χρόνο σας που μπορείτε να διαθέσετε!

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΝΠΕ αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής
Επόμενο άρθρο ΤΕΕ: Ακύρωση Προγραμματικής του Δήμου Λαρισαίων με την Εγνατία Οδό