Ειδήσεις

Ο Α. Ρεντζιάς νέος Αντιδήμαρχος στις Δ.Ε. Νίκαιας και Κραννώνα


Με απόφαση του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού αρχικά αποδέχτηκε την  παραίτηση  του  Αντιδημάρχου  Χρήστου Τσιχίτα του Πασχάλη που υποβλήθηκε με αίτησή του,όρισετον  Δημοτικό  Σύμβουλο  της πλειοψηφίας Αντώνιο Ρεντζιά του Αλεξάνδρου κατά τόπον Αντιδήμαρχο, για τις Δημοτικές  Ενότητες Νίκαιας και  Κραννωνα και του μεταβίβασε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών,  επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας, πρασίνου & τεχνικών έργων, εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στις Δ.Ε. Νίκαιας και Κραννώνα.

Ο αντιδήμαρχος θα υπογράφει κάθε έγγραφο της αρμοδιότητάς του,θα τελεί   Πολιτικούς Γάμους στην έδρα του Δήμου, θα βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής και του τόπου μόνιμης κατοικίας και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παραπάνω αρμοδιοτήτων του.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του καθ’ ύλην Αντιδημάρχου Αντωνίου Ρεντζιά, τις αρμοδιότητες του τις ασκεί ο  Δήμαρχος Κιλελέρ.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδημάρχο Χρήστο Τσιχίταγια την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος Αντώνης Ρεντζιάς θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του. Οι απελθών αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε με σαφήνεια ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στην δημοτική αρχή. Ο νέος αντιδήμαρχο αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί εκ νέου την αντιδημαρχία κατέθεσε τη διάθεσή του να συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχει στο έργο  που του ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία το προκατόχου του.

Ο Αντώνης Ρεντζιάς είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και από το 2005 βρίσκεται στη θέση του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας «ο Προμηθέας».  Διετέλεσε αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας, Τεχνικών έργων και Οικονομικών όταν ανέλαβε τα καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή στο Δήμο Κιλελέρ υπό τον Θανάση Νασιακόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 57χρονος για καλλιέργεια κάνναβης
Επόμενο άρθρο Ιερά λιτάνευση της αγίας εικόνος του Μεγάλου Αθανασίου στην Τερψιθέα