Ειδήσεις

Συνάντηση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Θεσσαλίας


Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) θα διενεργήσει το 4ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό της, την Κυριακή 06 Μαΐου 2018  και ώρα 10:00 πμ, στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στη Λάρισα.

Αντικείμενο της Γ.Σ. πέραν απ΄την  έγκριση των πεπραγμένων, θα είναι η χάραξη στρατηγικής του Περιφερειακού Αναπηρικού Κινήματος για την επόμενη τετραετία, η εξεύρεση τρόπων συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού καθώς και η ενδυνάμωση των Φορέων του Αναπηρικού Κινήματος Θεσσαλίας. Επίσης, η εξεύρεση πρακτικών για την καταπολέμηση του στιγματισμού και των αρνητικών στερεοτύπων για την Αναπηρία.

Το Συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής (Ε.Ο.Κ.Ε.), Ιωάννης Βαρδακαστάνης, καθώς επίσης, ο Γ.Γ. της Ε.Σ.Α.μεΑ. και Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ., Ιωάννης Λυμβαίος και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Σ.Α.μεΑ. και Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειος Κούτσιανος.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Χαίνουσα πληγή για ασφάλεια ο νόμος Παρασκευόπουλου
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες φιστικιάς