Συνάντηση Μ. Χαρακόπουλου με τον Δ. Αβραμόπουλο


 Ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς και οι πολιτικές εξελίξεις, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον Υπουργό κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο, ο κ. Χαρακόπουλος, μεταξύ άλλων, εξέθεσε τον προβληματισμό της κοινωνίας της Λάρισας για τις φήμες περί απομάκρυνσης στρατιωτικών δομών της περιοχής.

Ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Αβραμόπουλος ανέλαβε την ευθύνη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  σε μια κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία. Το εγνωσμένο κύρος και οι ικανότητές του αποτελούν αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για την επιτυχία του έργου του.

Με τον κ. Υπουργό είχαμε, όπως πάντα, μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση, η οποία περιστράφηκε γύρω από ένα ευρύ πλαίσιο θεμάτων. Είχα την ευκαιρία να του εκθέσω ζητήματα που άπτονται της αποκλειστικής αρμοδιότητος του υπουργείου που προΐσταται, όπως αυτό της παραμονής των στρατιωτικών δομών στη περιοχή της Λάρισας. Υπενθυμίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα άσκησα κοινοβουλευτικό έλεγχο στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ μετά από δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναστάτωση στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και στην τοπική κοινωνία. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απάντηση του κ. Υπουργού ότι δεν υφίσταται θέμα απομάκρυνσής τους.

Επιπλέον, με τον κ. Αβραμόπουλο συζητήσαμε για τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση, και ανταλλάξαμε απόψεις και εκτιμήσεις για την πορεία των εξελίξεων στους προσεχείς μήνες».          

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή πλαστών ψηφιακών δίσκων
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών