Ειδήσεις

Γενική Συνέλευση συγκαλεί ο ΣΘΕΒ


Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Αχιλλέας» του Ξενοδοχείου Larissa Imperial.

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 18.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης.

Στη συνέχεια και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η Ανοικτή Συνέλευση με ομιλίες του Ευρωβουλευτή “ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ”,                           κ. Νίκου Ανδρουλάκη, του  Εκπροσώπου της Κυβέρνησης, Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη, του Εκπροσώπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και   Γ.Γ. Κ.Ο., Βουλευτή, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα καθώς και του Προέδρου ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ο Εκπρόσωπος Προέδρου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ”  Βουλευτής, κ. Κώστας Μπαργιώτας καθώς και του Chief Economistτου ΣΕΒ κ. Μιχάλης Μουσουράκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντά καθώς και εξαγωγικών επιχειρήσεων μελών ΣΘΕΒ.

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες με ελαιόδεντρα
Επόμενο άρθρο 428 νέες θέσεις στη Θεσσαλία μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας