Ειδήσεις

Μάξιμος: Η χώρα χρειάζεται σοβαρή κυβέρνηση


«Ο ελληνισμός είναι αντιμέτωπος με σοβαρότατες προκλήσεις τόσο στο εσωτερικό πεδίο όσο και στα σύνορά του. Μόνον με μια αξιόπιστη, σοβαρή εθνική πολιτική σε όλα τα επίπεδα, την πολιτική που επαγγέλλεται η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να βγει νικητής. Η εποχή των μεγάλων λόγων και των εύκολων λύσεων έχει περάσει πλέον ανεπιστρεπτί μαζί με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας με στελέχη της ΝΔ και πολίτες στην Ελασσόνα.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, τόνισε ακόμη ότι «η κυβερνήτη διγλωσσία βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα. Εθνική πολιτική δεν γίνεται από παράλληλα κέντρα, άλλα να λέει το Μαξίμου και άλλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Απέναντι στον τουρκικό τσαμπουκά και τον νεο-οθωμανικό αναθεωρητισμό απαιτείται σοβαρότητα και όχι μια κυβερνητική Βαβέλ».

 

Θύματα οι αγρότες…

Ο κ. Χαρακόπουλος επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της οικονομίας και ιδιαιτέρως αυτά που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο υπογραμμίζοντας ότι «οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι υπέστησαν σοβαρότατα πλήγματα από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αντί να εφαρμόσουν όλα αυτά που με μεγάλη ευκολία υπόσχονταν στους αγρότες, τους φόρτωσαν με δυσβάστακτους φόρους και εισφορές. Ο πρωτογενής τομέας υπήρξε θύμα των δημαγωγών της “πρώτη φορά αριστεράς”, που έχει για μια τριετία τα ηνία της εξουσίας, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα παραμείνουν στα πράγματα, με κάθε τίμημα. Όσο για το αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια, ήδη ακούγεται ο αχός από τις κανονιές που θα πέσουν από τις περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς, όπως προβλέπονται στις συμφωνίες που φέρουν τις υπογραφές Τσίπρα-Καμμένου. Ανάπτυξη χωρίς ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, χωρίς στήριξη στον παραγωγό, χωρίς περιβάλλον φιλικό στις επενδύσεις δεν πρόκειται να υπάρξει. Αυτοί είναι οι κυβερνητικοί στόχοι της ΝΔ, και γι’ αυτό θα ζητήσει, σύντομα ελπίζουμε, την ψήφο του ελληνικού λαού για να τους πετύχει».

Προηγούμενο άρθρο Στη σύσκεψη του Δήμου για τη συνοικία του Αγ. Γεωργίου ο Χρ. Κέλλας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων