Ειδήσεις

Στο Δήμο Λαρισαίων το οικόπεδο του ΙΚΑ στο κέντρο της πόλης


Tην επίτευξη συμφωνίας για παραχώρηση κατά χρήση του οικοπέδου του ΙΚΑ (στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ασκληπιού), από το ΕΦΚΑ στο Δήμο Λαρισαίων, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων  κ. Απόστολος Καλογιάννης.

H συμφωνία επισφραγίστηκε σε πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου με τον υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κ.

Τάσο Πετρόπουλο, μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις που διήρκησαν περίπου ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για μια σημαντική διεκδίκηση της πόλης των τελευταίων ετών που υλοποιείται.

Στόχος του Δήμου Λαρισαίων είναι ο συγκεκριμένος χώρος των 2 περίπου στρεμμάτων, να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου και παιγνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Πλέον απομένει να τρέξουν το συντομότερο όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της παραχώρησης  να ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις του Δήμου.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε και στο χρονοδιάγραμμα για την εκτέλεση έργων στο κέντρο της πόλης, τονίζοντας ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Μεγάλη Αλεξάνδρου και στην Μανδηλαρά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Τεράστια η συμβολή των πολύτεκνων στην κοινωνία μας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ο κ. Τόσκας απαξιώνει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο