Ειδήσεις

Η ΛΑ.Ε. Λάρισας για την Ημέρα δράσης ενάντια στον ρατσισμό


Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού (21/3), και των διαδηλώσεων που θα γίνουν σε πολλές πόλεις της χώρας και διεθνώς, η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας συμμετέχει και καλεί στη συγκέντρωση που θα γίνει αύριο Σάββατο 17 Μάρτη, ώρα 12 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της φτώχειας που παράγουν τα προγράμματα του ΔΝΤ ανά την υφήλιο.

Αγωνιζόμαστε για να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.

Εργαζόμαστε για κοινούς, διεθνιστικούς αγώνες των εργατών στα Βαλκάνια.

Ενδυναμώνουμε τον κοινό αγώνα ντόπιων, προσφύγων και μεταναστών εργαζομένων, ανέργων και νέων για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς μνημονιακή λιτότητα, πόλεμο και ρατσισμό.

Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας-Ελλάδας που εδώ και δυο χρόνια εφαρμόζει πιστά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Απαιτούμε να κλείσουν τα hot spots στα νησιά και τα κέντρα κράτησης. Λέμε όχι στις απελάσεις.

Μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας ορθώνουμε το ανάστημά μας στους νοσταλγούς του Χίτλερ που επιχειρούν να σπείρουν το μισανθρωπικό τους δηλητήριο στρέφοντας τον ένα φτωχό απέναντι στον άλλο, αντί για τις κυβερνήσεις και τα οικονομικά συμφέροντα που μας εξαθλιώνουν όλους μαζί και καθένα ξεχωριστά.

Καμιά ανοχή στο φασισμό. Καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Διεκδικούμε αξιοπρεπές δημόσιο δωρεάν σχολείο για τα προσφυγόπουλα και για όλα τα παιδιά. Δημόσια νοσοκομεία χωρίς ελλείψεις σε εξοπλισμό, γιατρούς και νοσηλευτές για όλο το λαό, για κάθε πρόσφυγα, μετανάστη. Ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας για τους πρόσφυγες και για κάθε ντόπιο άστεγο.

Αγωνιζόμαστε ενάντια σε τρανσοφοβία, ομοφοβία και σεξισμό.

Ίσα κοινωνικά δικαιώματα για πρόσφυγες και μετανάστες, καλύτερη ζωή για όλους!

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εισαγγελικής διάταξης
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Χρήστου Κέλλα για το φοιτητικό επίδομα