Ειδήσεις

Στο Δημαρχείο της Λάρισας ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου


Με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της Λάρισας ο δήμαρχος της πόλης κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του κ. Παπανδρέου στην Λάρισα, διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και  θέματα που αφορούν στον Δήμο Λαρισαίων.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις στην πόλη  ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε και στο εγχείρημα της Συμπαράταξης Λαρισαίων.

Τον κ. Παπανδρέου συνόδευαν στην επίσκεψη ο βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής  κ. Κ. Μπαργιώτας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ. Φιλ. Σαχινίδης και στελέχη του Κινήματος, ενώ από την πλευρά της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχος, οι αντιδήμαρχοι Γ. Σούλτης, Δημ. Δεληγιάννης και Γ. Ζαούτσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θωμ. Δαούλας, Θ. Καφφές και Ντ. Τσιαούσης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Στηρίξτε επιτέλους τις πολύτεκνες οικογένειες
Επόμενο άρθρο Εξιχνίαση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου