Ειδήσεις

Γιορτάζεται η Καθαρά Δευτέρα στις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ


Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου θα προσφερθούν στους επισκέπτες σαρακοστιανά εδέσματα (φασόλια, φακές, χαλβάς, τουρσί ελιές, ταραμάς) και άφθονο κρασί. Οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας θα γίνουν:

Στη Νίκαια στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Νίκαιας. Ξυλοπόδαρος για τα παιδιά, φακές, πατάτες βραστές, γλέντι με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, αναβίωση εθίμου παραδοσιακού γάμου και διάφορα άλλα δρώμενα.

Στις 11:00 π.μ. στην Αγναντερή σε συνεργασία με το μορφωτικό σύλλογο, στο Αρμένιο,  στη Γαλήνη με γαϊτανάκι, στη Γλαύκη, στο Δίλοφο, στο Ζάππειο, στο Καλαμάκι, στο Κιλελέρ, στη Μελία, στο Μελισσοχώρι, στο Μοσχοχώρι σε συνεργασία με το μορφωτικό σύλλογο, στα Μύρα, το Καλό Νερό και το Σοφό της ΤΚ Μύρων, στο Νέο Περιβόλι και τις Νέες Καρυές παρουσία παραδοσιακών μουσικών σχημάτων, στο Ομορφοχώρι παρουσία των χορευτικών τμημάτων του μορφωτικού συλλόγου, στον Πλατύκαμπο σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών, παραδοσιακοί χοροί και γαϊτανάκι, στη Χάλκη σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο, στο Ψυχικό και στους Αγίους Αναργύρους σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών θα γιορταστούν τα παραδοσιακά Κούλουμα.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή Πίτας του ΟΠΑΠ δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο 7η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας