Ειδήσεις

Δωρεές τροφίμων στους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας


Σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας αναφερθήκαμε στις προσφορές των απλών πολιτών και των σχολείων της πόλης μας,  για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Κάθε προσφορά, ακόμη και η πιο μικρή, έχει τεράστια σημασία, γιατί έρχεται να καλύψει μία βασική ανάγκη κάποιου συνανθρώπου μας, που δεν έχει τη δυνατότητα να την ικανοποιήσει μόνος του!
Όμως, κρίσιμης σημασίας είναι, για να έχουμε πρακτικά μεγαλύτερο αποτέλεσμα, να ανταποκρίνονται και οι πιο ισχυροί της κοινωνίας μας, όπως είναι οι διάφορες επιχειρήσεις και οι χρηματοδοτούμενοι φορείς. Και ευτυχώς, στην πόλη μας, οι άνθρωποι που τους διοικούν είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι, και προσφέρουν ότι μπορούν σε διάφορες δομές που προσπαθούν να απαλύνουν τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν πολλοί ανήμποροι συμπολίτες μας!
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας και οι 110 οικογένειες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα που στηρίζουν, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τις επιχειρήσεις και τους φορείς της πόλης μας, που αποφάσισαν να υποστηρίξουν το έργο μας!
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά:
– τη Διοίκηση και τους Εργαζομένους του Ιπποκράτειου Θεραπευτηρίου,

– την Κοινωνική Υπηρεσία του Πανθεσσαλικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας,

– το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Η Διατροφή στην Υγεία και τη Νόσο», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

– τους Μύλους Χατζηκρανιώτη
– την Ελληνική Βιομηχανία Κονσερβοποιίας ΕΛΒΑΚ Α.Ε.
– τη Βιομηχανία Ζυμαρικών «Μέλισσα»- Κίκιζας
– τη Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρεάτων Κασίδης Α.Ε.

Σε όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές μας, ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δημιουργικότητα και Ευόδωση των Στόχων τους!

Προηγούμενο άρθρο Την κοινή δήλωση για μια ισχυρή πολιτική συνοχής της ΕΕ μετά το 2020 υπέγραψε ο Κ. Αγοραστός
Επόμενο άρθρο Κοπή πίτας του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης