Την Πέμπτη ο ετήσιος απολογισμός της δημοτικής αρχής του Δ. Κιλελέρ

09 Ιανουαρίου 2018

Ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ  θα γίνει από το δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

Μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και στην αλλαγή φιλοσοφίας διοίκησης, σε έργα που αφορούν στην υδροδότηση, την αποχέτευση και την άρδευση των κοινοτήτων. Κάνουμε πράξη το σύνθημά μας: «Καμία υδροφόρα στο Δήμο στο τέλος της θητείας μας» θα τονίσει ο κ. Νασιακόπουλος.

Θα αναφερθεί επίσης στην αναβάθμιση των κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, σε έργα υποδομής που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας: «Υπάρχουν πλέον πολύ καλύτεροι αγροτικοί  δρόμοι σε σχέση με αυτούς που παραλάβαμε» θα υποστηρίξει τεκμηριωμένα. Θα καταγράψει επίσης ότι «με τη σωστή λειτουργία των σχολικών επιτροπών βελτιώσαμε αισθητά, κάτι που μας αναγνωρίζεται από όλους τους εκπαιδευτικούς του Δήμου, τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των δημοτών, ενεργοποιήσαμε την πολιτική προστασία, αναβαθμίσαμε αισθητά τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόνοια και ολοκληρώσαμε το επιχειρησιακό μας πρόγραμμα και τις μελέτες των έργων για το υπόλοιπο κομμάτι της θητείας μας».

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


    None Found
Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30EC