Ειδήσεις

Μάξιμος: Ασφάλεια σε κάθε γωνιά της πατρίδας


«Η ελληνική κοινωνία αξιώνει το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών να είναι ισχυρό σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, και από την Πολιτεία απαιτεί να αναγάγει επιτέλους την επίλυση του προβλήματος της ανομίας και της εγκληματικότητας σε πρώτη προτεραιότητα. Κι αυτό είναι κάτι που ως Νέα Δημοκρατία δεσμευόμαστε να κάνουμε πραγματικότητα, αμέσως μόλις θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση τόπου με την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού». Τα παραπάνω υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δηλώσεις του, μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα και στον Πυροσβεστικό Σταθμό Ελασσόνας, για να ευχηθεί για το νέο έτος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός ανέφερε επίσης ότι:

«Παρά τον υψηλό επαγγελματισμό και το αίσθημα αυταπάρνησης των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, που αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση και οφείλουμε όλοι να αναγνωρίζουμε και να τιμούμε, η κατάσταση με την ανομία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Τα συμβάντα από τη δράση κάθε είδους ‘‘συλλογικοτήτων’’ και ομάδων του περιθωρίου, επί μια τριετία, είναι επαναλαμβανόμενα και σοβαρά. Είναι φανερό ότι κάποιοι κύκλοι θα επιθυμούσαν να αποδεχθούμε την “βία’’ των γνωστών-αγνώστων και των Ρουβικώνων ως δεδομένη, και να εμπεδωθεί ένα καθεστώς μόνιμου φόβου που θα βάζει περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου. Τους πληροφορούμε, όμως, και αυτούς και όσους τους παρέχουν μια εξωφρενική προστασία ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του νόμου και της τάξης».

Ο κ. Χαρακόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας κ. Δημήτρη Δριστέλα, ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας, Επιπυραγό Ελευθέριο Μουλτσιά για την ανάγκη αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Σταθμού από Δ΄ τάξεως σε Γ΄ τάξεως, ενώ σε συνάντηση με πυροσβέστες της βάρδιας ανέπτυξε τις θέσεις της ΝΔ για την Πυροσβεστική. Στο Αστυνομικό Τμήμα ενημερώθηκε από τον Διοικητή, Αστυνόμο Α΄ Πέτρο Μουταφίδη για την αστυνόμευση στην επαρχία και ευχήθηκε στους υπηρετούντες στο Τμήμα «Καλή Χρόνια!»

 

Προηγούμενο άρθρο Το 10ο παγκόσμιο συνέδριο Θεσσαλών στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Αυλαία για το Ηγιασμένον κομβολόγιον της θεατρικής ομάδας του Αγίου Αχιλλίου