Ειδήσεις

Σειρά επαφών του δημάρχου Κιλελέρ σε χωριά του Δήμου


Την Τοπική Κοινότητα της Κυπαρίσσου του Δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος στο πλαίσιο των επαφών – ενημερώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Ο δήμαρχος αρχικά πληροφόρησε τους κατοίκους για τα έργα που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή, γι’ αυτά που είναι σε εξέλιξη και για όσα σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους της Κυπαρίσσου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο Θανάσης Νασιακόπουλος απάντησε στα ερωτήματά τους και δεσμεύτηκε ότι παρόμοιες θεσμοποιημένες συναντήσεις θα γίνουν και στο εγγύς μέλλον.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ,Σ. ΣωτηρίουΧ. Τσιχίτας, Κ. Φιλιππούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι , Ι. Κουκούτσης, Ι. Πινάκα, Αν. Ρεντζιάς και Αχ. Χατζούλης οι πρόεδροι των Τ.Κ Κυπαρίσσου, Αγίου Γεωργίου και Νίκης Απ. Κανέψος, Γ. Νανούληκαι Γ. Τσικόπουλος ο τέως δήμαρχος Κραννώνος Κ. Καρτσαφλέκης, ο τέως πρόεδρος της ΤΚ Κυπαρίσσου Δ. Παπαστεργίου, εκπρόσωποι συλλόγων και οργανώσεων και κάτοικοι της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο 13 εκατ.ευρώ για αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας