Ειδήσεις

Ο Δ.Τεμπών υποδέχεται με χαρά τα Χριστούγεννα


Ο Δήμος Τεμπών, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τεμπών (ΔΟΠΑΠΕΠ) σε συνεργασία με τις Τοπικες Κοινότητες,την Μουσική Σχολή και την φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών θα διοργανώσουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί το  άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα παρακάτω τοπικά διαμερίσματα .
Το εορταστικό πρόγραμμα:
Το Σάββατο  9 Δεκεμβρίου  και ώρα 19:00 στο Συκούριο  στην κεντρική πλατεία  υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου .
Τον χαρμόσυνο τόνο των Χριστουγέννων δίνει η μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών στις 17:00 στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου  .
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου  στην τοπική κοινότητα Γόννων στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της μουσικής σχολής του Δ.Τεμπών στο δημοτικό καταστημα στην αίθουσα εκδηλώσεων .
Στις 18:00 θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία  του χωριού με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών.
  Την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του  χριστουγεννιάτικου δέντρου στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων  με χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο τους μαθητές του παραρτήματος της μουσικής σχολής  καθώς και της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών .
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Μακρυχώρι θα πραγματοποιηθεί το άναμμα  του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία του χωριού υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών .

Εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην Πλατεία του Καλοχωρίου.

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος το Εργαστήρι Παραδοσιακής & Λαϊκής μουσικής «ΜΕΛΩΔΙΑ» και η παιδική χορωδία. Συμμετέχει το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο με τοπικά κάλαντα. Θα προσφερθούν γλυκά, κρασί και αναψυκτικά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Καλοχωρίου και ο ΜΕΣ Καλοχωρίου.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου  σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία του Πυργετού  και ωρα 19:00 στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών -ο ουρανός θα γίνει μέρα, τεχνητό χιόνι, εδέσματα, αναψυκτικά, λουκουμάδες .
Την ίδια ημέρα παρόμοιες εκδηλώσεις  έχουν προγραμματίσει και άλλες τοπικές κοινότητες όπως η  τοπική κοινότητα Αιγάνης και της Όσσας στις 18:00.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ωρα 19:00  σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο άναμμα  του χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην Τοπική Κοινότητας Ελάτειας όπου εκεί ο Μορφωτικος σύλλογος του χωριού θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες μελομακάρονα κουραμπιέδες αναψυκτικά καθως και Άγιος Βασίλης θα προσφέρει  δώρα για τους μικρούς μας φίλους.
Οι εκδηλώσεις στην Ελάτεια θα ξεκινήσουν από τις 17:00 με το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα μικρά παιδιά.
Την ίδια ημέρα στις 18:00 η τοπική κοινότητα Ραψάνης σε συνέργασια με τους συλλόγους του χωριού θα πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικη γιορτή.Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου .
Ανάλογες εκδηλώσεις θα υπάρξουν και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δ.Τεμπών .
Προηγούμενο άρθρο Η Νέα Λάρισα για την καταστροφή της φάτνης
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του ΘΕΣΤΟ στον ΕΛΓΑ Λάρισας