Ειδήσεις

Στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου συμμετέχει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας


Ο  Σύλλογος  Υπαλλήλων  Δήμων  Νομού  Λάρισας  αποφάσισε  ομόφωνα  να συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη στις 14/12/2017 που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Η κυβέρνηση σαν τον κλέφτη έφερε αιφνιδιαστικά και νύχτα τροπολογία που έβαζε εμπόδια στην οργάνωση των απεργιών. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Θυμίζουμε Δεκαπενταύγουστο ψήφισε το 3ο μνημόνιο, Πάσχα τσάκισε το Ασφαλιστικό. Η καταστολή και η βία δεν ήταν αιφνιδιασμός. Όλο το τελευταίο διάστημα την χρησιμοποιεί όπου εκδηλώνονται εργατικές και λαϊκές διαμαρτυρίες. Ήταν συνειδητή προσπάθεια να αιφνιδιάσουν έναν κόσμο, που ακούει για ψίχουλα ενώ του παίρνουν το καρβέλι.

Οι εργαζόμενοι στην Τ.Α. παρά τις όποιες πολιτικές δεσμεύσεις, γνωρίζουν πως μόνο ο ταξικός, ενωτικός και αποφασιστικός αγώνας τους είναι η μόνη εγγύηση επίλυσης των προβλημάτων τους.

Τα δικαιώματα των εργαζομένων κατακτήθηκαν με διαρκείς και επίμονους αγώνες στους δρόμους και το πεζοδρόμιο. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ του Ν. Λάρισας να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη γενική απεργία την Πέμπτη στις 14 Δεκεμβρίου 2017(προσυγκέντρωση 10.00 πμ στο Δημαρχείο)

 

 


Προηγούμενο άρθρο Διακοπή νερού στην οδό Ηπείρου αύριο Παρασκευή
Επόμενο άρθρο Πνευματική ομιλία από τον λόγιο Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνο