Ειδήσεις

Ημερίδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας: Ευρώπη και Ελλάδα μετά το 2020


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας «Μάστερ στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ευρώπη και Ελλάδα μετά το 2020: Προκλήσεις για τη Διαχείριση Έργων».

Η ημερίδα έχει κεντρικό ομιλητή τον πρώην Ευρωβουλευτή και πρώην Γενικό Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Ιωάννη Α. Τσουκαλά. Το Δεκέμβριο 2015 και το Δεκέμβριο 2016 είχανε πραγματοποιηθεί συναφείς ημερίδες που εστίαζαν στις ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα και το ιδιαίτερο περιβάλλον που διαμόρφωσε η οικονομική κρίση και οι αναπτυξιακές ευκαιρίες. Τρία (3) χρόνια μετά και ενώ τα αναπτυξιακά προγράμματα έχουν προοδεύσει αμυδρά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αποτυπωθούν τα αποτελέσματα των διεθνών ενδιάμεσων αξιολογήσεων για την έως τώρα πρόοδο των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Τα στοιχεία των δημοσιευμένων εκθέσεων παρουσιάζουν σημαντικές ενδείξεις για τις επερχόμενες εξελίσεις, ευκαιρίες και απειλές για την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο, ειδικότερα υπό το πρίσμα των προγραμμάτων, των έργων και της διαχείρισής τους. Επομένως, το περιεχόμενο της διάλεξης εκτιμάται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Η ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην Πανεπιστημιούπολη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 19:00 – 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΤΕΙ Λάρισας (τηλ: 2410-684708, 709, postgraduate@teilar.gr), αλλά και να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διεύθυνση https://de.teilar.gr/master και στη σελίδα του προγράμματος στα κοινωνικά μέσα https://www.facebook.com/MScProjectManagementGR/

Προηγούμενο άρθρο Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κηρύξει την έναρξη του 5ου συνεδρίου της ΕΝΠΕ
Επόμενο άρθρο Νέο Προϊόν Προθεσμιακής Κατάθεσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας