Ειδήσεις

Απάντηση της Ρ. Καραλαριώτου για το πόθεν έσχες


Άμεση ήταν η αντίδραση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων κ. Ρ. Καραλαριώτου στις αναφορές του Δημάρχου κ. Απ. Καλογιάννη κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28 Νοεμβρίου 2017, για το πόθεν έσχες της.

Hκ.Καραλαριώτου σε δήλωση της αναφέρει: «Μετά τα όσα ψευδή και συκοφαντικά υπονοούμενα άφησε, δημόσια, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης, ο Δήμαρχος Λαρισαίων για το πρόσωπο μου, θέτοντας «θέμα» αορίστως και γενικώςμε το πόθεν έσχες μου του 2014-15(!), του κατέθεσα επίσημο έγγραφο, το οποίο και δίνω στη δημοσιότητα, ζητώντας αναλυτικές εξηγήσεις και αποδείξεις. Ελπίζω πως ο κ. Καλογιάννης είτε θα τις προσκομίσει, ως οφείλει, είτε θα ζητήσει δημόσια συγνώμη. Ειδάλλως θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και είμαι υποχρεωμένη να ακολουθήσω την νόμιμη οδό . »

Ακολουθεί το έγγραφο που κατέθεσε η κ.Καραλαριώτου:

Προς : Δήμαρχο Λαρισαίων

κ. Απ. Καλογιάννη

Λάρισα: 29/11/2017

Κύριε Δήμαρχε ,

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28 Νοεμβρίου 2017 και κατά την τοποθέτηση σας για την κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης ,για την διαδικασία που ακολουθήσατε όσον αφορά την  ανάθεση εργασιών στο Πάρκο Ευχών , απευθυνόμενος σε εμένα προσωπικά αναφέρατε «όταν το 2014 και το 2015 το πόθεν έσχες σας έμεινε ανοικτό εμείς δεν μιλήσαμε για τέτοια πράγματα ..» .

Επειδή η δήλωση σας στρέφετε εναντίον  της φορολογικής μου καθαρότητας και ειλικρίνειας , προσπαθώντας να δημιουργήσει «σκιές »

Επειδή η δήλωση σας διαβάλει  την ηθική της προσωπικότητας μου .

Επειδή όταν ένα δημόσιο πρόσωπο    προβαίνει  σε τέτοιου είδους  δημόσια δήλωση προφανώς έχει στοιχεία , αλλιώς είναι ένας   κοινός συκοφάντης.

Επειδή  ‘’καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται ‘’ .

Σας ζητώ και ταυτόχρονα απαιτώ όπως μου γνωστοποιήσετε  εγγράφως :

  1. Τι ακριβώς εννοούσατε όταν κάνατε την παραπάνω δήλωση ;
  2. Τι στοιχεία έχετε που πιστοποιούν ότι το « 2014 και το 2015 το πόθεν έσχες μου έμεινε ανοικτό » ;
  3. Μου προσκομίσετε όλα τα έγγραφα – στοιχεία που αποδεικνύουν ότι « 2014 και το 2015 το πόθεν έσχες μου έμεινε ανοικτό »
  4. Με ενημερώσετε αν , εσείς γνωρίζετε , ότι υπάρχει εις βάρος μου κάποια διαδικασία «ανοικτή » όσον αφορά το πόθεν έσχες μου;

 

Αλλιώς σας καλώ να ανακαλέσετε και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη .

 

Με εκτίμηση

Ρένα Καραλαριώτου

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δ. Λαρισαίων

πρ. Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Δ. Λαρισαίων η έκταση των 217 στρεμμάτων του ΕΘΙΑΓΕ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση των Θεσσαλών Καραγκούνηδων στον Παλαμά Καρδίτσας