Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ


Ξεκινούν από το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων (ΕΕΕΚ) οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ που θα διαρκέσουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου 2018.

Η επιλογή από τη Δημοτική αρχή της αφετηρίας έγινε με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό  να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας για τα θέματα αναπηρίας, διαφορετικότητας και δικαιωμάτων, την ανάδειξη της φωνής και την ενδυνάμωση των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και την προώθηση ενταξιακών πρακτικών και μίας κουλτούρας αλληλεγγύης και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η επίσημη παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλελέρ που έχει τον τίτλο «Ο Άγιος Βασίλης πάει παντού» θα γίνει από το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 σε συνέντευξη τύπουστο δημαρχείο της Νίκαιας πριν από την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης που θα γίνει στην κεντρική πλατεία. Το πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής:

Το τροχήλατο σπιτάκι του Αη Βασίλη θα επισκεφθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου τους Αγίους Αναργύρους (ΕΕΕΕΚ, Δημοτικό σχολείο 09.00-14.00) και το Μαυροβούνι στις 18.00, το Σάββατο 2 Δεκέμβριου τη Μεσοράχη  09.30-11.30, τον Άγιο Γεώργιο στις 12.00-16.00 και τους Αγίους  Αναργύρους στις 16.30. την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα βρίσκεται στη Νίκαια.

Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στους Αγίους Αναργύρους στις 18:30 όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τους BadMonkeysκαι στο Αχίλλειο στις 16:30, στο Κιλελέρ στις 17:30 και στο Αρμένιο στις 18:30 παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου.

Στην κεντρική εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νίκαια, στις 18:30,θα εμφανιστεί η χορωδίας της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου Νίκαιας και η γιορτή θα κλείσει με ένα μουσικό ταξίδι από την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου και της Δάφνης Χατζηδάκη.

Προηγούμενο άρθρο Διλήμματα στην Επιχειρηματικότητα- Πώς να επιλέξω την κατάλληλη λύση
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Χαράζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη δημόσια τάξη