Πρωτοσέλιδο

Σχεδιάζεται πλατεία στην συνοικία της Τούμπας


Ολοκληρώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα η μελέτη για την κατασκευή πλατείας στην συνοικία της Τούμπας, με στόχο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή το, μέσα στο 2018.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε μέλη  Επιτροπής κατοίκων της συνοικίας Τούμπας, στο πλαίσιο συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Ο κ. Καλογιάννης, παρουσίασε και στοιχεία της μελέτης που εκπονείται για τη διαμόρφωση της πλατείας, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα ζητήματα. Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για όλα τα μεγάλα ζητήματα, με το δήμαρχο να σημειώνει πως στη συνοικία θα εκτελεστούν βασικά έργα υποδομής, όπως δημιουργία κρασπεδόρειθρων , στο πλαίσιο εργολαβίας που αφορά στην 4η Δημοτική Κοινότητα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για μια σειρά μεγαλύτερων και μικρότερων παρεμβάσεων στην περιοχή, ενώ πάντα στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει και το θέμα ανέγερσης δημοτικού σχολείου, με την προϋπόθεση ότι η αναγκαιότητα θα προκύπτει απο τις αναλύσεις των αρμοδίων υπηρεσιών εκπαίδευσης για την εξέλιξη του μαθητικού δυναμικού στην περιοχή.

Ο κ. Καλογιάννης, τόνισε ότι έχουν δρομολογηθεί σειρά παρεμβάσεων, που θα υλοποιηθούν βήμα βήμα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις που δρομολογούνται, συμπληρώνοντας βεβαίως πως θα παρακολουθούν απο κοντά, την πορεία των παρεμβάσεων και θα παρεμβαίνουν όποτε χρειαστεί

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφερειακή Δ/ντρια Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση δικαιούχων Βιολογικής γεωργίας