Ειδήσεις

Προετοιμασίες για το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης


Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας συνάντησε τον Δήμαρχο Μουζακίου και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Θεσσαλίας κ. Γεώργιο Κωτσό στο γραφείο του στο Μουζάκι Θεσσαλίας, όπου και τον ενημέρωσε για τη διοργάνωση του 13ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης, που προγραμματίζεται και θαπραγματοποιηθεί  το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο Ντύσσελντορφ.

Το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης θα είναι αφιερωμένο στα θεσσαλικά προϊόντα καθώς και στην δυναμική προβολή και προώθηση τους στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ο κ. Διαμαντής Γκίκας ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι αποτελεί θεσμό,  κάθε Φεστιβάλ να συνδιοργανώνεται είτε με έναν διαφορετικό Δήμο της Θεσσαλίας είτε με έναν περιφερειακό οργανισμό της Θεσσαλίας και του μετέφερε την ισχυρή επιθυμία και ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας να είναι η ΠΕΔΚ Θεσσαλίας ο συνδιοργανωτής για το Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης 2018.

Ο κ. Γέωργιος Κωτσός αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση για την παραπάνω συνεργασία και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τη συζήτηση του περιεχομένου της εν λόγω συμμετοχής.

 

Για το Δ.Σ. της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 

Πρόεδρος                               Α’  Γραμματέας

 

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων των χειριστών μηχανημάτων έργου
Επόμενο άρθρο Απογραφή ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων