Ειδήσεις

Απάντηση του Δημάρχου Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλου στον κ. Κομήτσα


Με την παρούσα επιστολή δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται από τούδε και στο εξής να απαντούμε, μέσω του τύπου, στις πομπώδεις και ανερμάστες επιστολές του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Οι όποιες απαντήσεις μας,που αφορούν  στη λειτουργία  του Δήμου Κιλελέρ, θα δίνονται στα θεσμικά όργανα, εάν βεβαίως η αντιπολίτευση  καταθέτει τις αιτιάσεις της σε αυτά. Επιστολές για το θεαθήναι, «να πω κι εγώ το κάτι τις μου» προσκρούουν στην αμείλικτη, για την αντιπολίτευσh, καθημερινότητα. Η αντιπολίτευση πρέπει να το πάρει απόφαση. Ο Δήμος Κιλελέρ άλλαξε πρότυπα διοίκησης, κάνει συνεχή βήματα μπροστά.

Κατανοούμε την αδυναμία της να μας παρακολουθήσει. Πώς να το κάνει άλλωστε όσο μένειεγκλωβισμένη σε παλαιοκομματικές λογικές και μεθόδους εντυπωσιασμού. Ενδεικτικά αναφέρω την «τεκμηριωμένη πρόταση» η οποία κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευσηγια περαιτέρω μείωση των ανταποδοτικών τελών. Φαίνεται ότι ο τέως δήμαρχος και η ομάδα του περίμεναν να περάσουν στην αντιπολίτευση για να σκεφτούν και να καταθέσουν «τεκμηριωμένες προτάσεις».

Κλείνοντας καταγράφω το μοναδικό σημείο της επιστολής του επικεφαλής της αντιπολίτευσης με το οποίο συντάσσομαι  απόλυτα. Στην εισαγωγή του επιλόγου γράφει κατά λέξη: «Για όλους μας δίκαιος κριτής θα είναι οι δημότες μας…» . Συμφωνώ και επαυξάνω το συλλογισμό του.

Προηγούμενο άρθρο Εγκαινιάζεται η έκθεση: Λουκάς Βενετούλιας (1930-1984)
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία πώλησης ιδιόκτητων ακινήτων