Ειδήσεις

Ο ΣΕΑΝ Λάρισας κοντά στους Έφεδρους Αξιωματικούς των Φαρσάλων


Την 24η Οκτωβρίου 2017 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΝ Λάρισας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Βερέμη πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Φαρσάλων, όπου είχαν σύσκεψη με τους Έφεδρους Αξιωματικούς της επαρχίας Φαρσάλων.

Ο κ. Βερέμης ενημέρωσε τους συναδέλφους της περιοχής για τις εκδηλώσεις που έγιναν καθώς και για αυτές που προγραμματίζονται επ’ ευκαιρία του έτους Εφεδρείας και Εθνοφυλακής. Τόνισε ιδιαίτερα την διοργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Έφεδρων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Μάρτιο με ευθύνη του ΣΕΑΝ Λάρισας. Τους κάλεσε δε όχι μόνο να παρακολουθούν , αλλά να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του Συνδέσμου, να είναι περήφανοι για το αξίωμα του Έφεδρου Αξιωματικού με το οποίο τους τίμησε η πατρίδα  και να βρίσκονται κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις μέρος των οποίων είναι και αυτοί.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Νίκος Κουφοδήμος ο οποίος ανέλυσε το Ν.3648/25-2-08 που ρυθμίζει τη λειτουργία των ΣΕΑΝ. Αναφέρθηκε επίσης στα ωφελήματα που παρέχονται στους Έφεδρους Αξιωματικούς και στα παιδιά τους (σίτιση στις ΛΑΦ, ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, χρήση γυμναστηρίου, πρατήριο ρούχων και τροφίμων, εξετάσεις στο 404 ΓΣΝ, στρατιωτικό οδοντιατρείο κλπ).

Τέλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Φωκάς παρουσίασε την εκπαιδευτική δραστηριότητα που προγραμματίζεται με συμμετοχή όλων των ΣΕΑΝ της Θεσσαλίας στις 12 Νοεμβρίου στο Γάβρο Καλαμπάκας και τους κάλεσε να συμμετάσχουν.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο και Έφεδρο Λοχαγό κ. Άρη Καραχάλιο για την ενεργή υποστήριξη που μας παρείχε τόσο στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους Εφέδρους Αξιωματικούς της περιοχής όσο και με τη διάθεση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της συνάντησης, αλλά και για την θερμή του φιλοξενία εν γένει.

 

Ο Πρόεδρος

Απ. Βερέμης

Προηγούμενο άρθρο Άρση ολικού αποκλεισμού κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα του Α.Θ.Ε.
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 47χρονος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων