Ειδήσεις

Η πρώτη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στη Λάρισα


Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας υποδέχονται τη νέα σεζόν, οργανώνοντας μία διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 08:30-13:00.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

– Μέλι δάσους από τον παραγωγό Δημήτριο Γκουντοβά από Μεσοχώρι Ελασσόνας σε συσκευασία των 3 κιλών.

– Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

– Μέλι δάσους από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

Μέλι ανθέων από τον παραγωγό Αθανάσιο Σβάρνα από Φαλάνη Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών.

– Φασόλια ποικιλίας «NORTHORN» (μεσόσπερμα), από τον παραγωγό Βασίλειο Χατζόγλου από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης Καβάλας σε συσκευασία 2,50 κιλών.

– Φασόλια σούπας (πλακέ), από τον παραγωγό Βασίλειο Χατζόγλου από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης Καβάλας σε συσκευασία 2 κιλών.

 – Καλαμπόκι (για ποπ κορν) από τον παραγωγό Βασίλειο  Χατζόγλου από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης Καβάλας σε συσκευασία 1 κιλού.

Φακές από τον παραγωγό Παναγιώτη Δοξαριώτη από τον Κυπάρισσο Λάρισας σε συσκευασία 2 κιλών.

– Τσάι του βουνού από τον παραγωγό Δημήτριο Χατζηπλή από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 200 γρμ.

– Ρίγανη από τον παραγωγό Δημήτριο Χατζηπλή από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 100 γρμ.

Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των Εν.Πο.Λ., έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των προϊόντων και για να κάνετε τις παραγγελίες σας, μπείτε στην ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας www.energw.gr.

Σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ, θα γίνονται δεκτές παραγγελίες και στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά).

Τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ σε καμία περίπτωση.
Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα, ενώ καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον ποσοτήτων,  πριν τις 12:00 το μεσημέρι. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. 

Με τις διαθέσεις προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους  καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους ίδιους τους παραγωγούς που τα παράγουν!

Οι παραγωγοί από τη μεριά τους, βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο, γιατί τα προϊόντα τους διατίθενται απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, που μειώνουν το εισόδημά τους και ανεβάζουν τις τιμές στα ράφια!

Πέρα όμως από αυτά τα οφέλη και για τους παραγωγούς και για τους καταναλωτές, το μεγάλο κοινωνικό όφελος που προκύπτει, είναι η ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών, που γεμίζει με τρόφιμα από τις δωρεές των παραγωγών και των καταναλωτών, για να βοηθηθούν οι περισσότερες από 100 οικογένειες συμπολιτών μας με ιδιαίτερα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που στηρίζουν οι Εν.Πο.Λ.!

Την ημέρα της διάθεσης, θα συγκεντρώνονται και καμένο τηγανέλαιο για ανακύκλωση, πλαστικά καπάκια μπουκαλιών για ανταλλαγή τους με αναπηρικά αμαξίδια, καθώς επίσης και τρόφιμα για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.

Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37  & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .

Προηγούμενο άρθρο Ο Χρ. Κέλλας για την ομιλία Τσίπρα στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Προ των πυλών η συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με δύο ΤΕΙ