Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών

22 Σεπτεμβρίου 2017

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών πρόσφερε το κατάστημα Νταβαρούκας Ιωάννης  & Υιοι. Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Ιωάννη Νταβαρούκα και τον  γιο του  Δημήτριο που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν το κοινωνικό  παντοπωλείου.
Οπως δήλωσε ο πρόεδρος :Η κάθε προσφορά είναι για μας ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου μας.
Ο κ.Δημήτριος Νταβαρούκας δήλωσε οτι ειναι χαρά μας να βρισκόμαστε  δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη ,συγχαρητήρια στο έργο που επιτελούν τα στελέχη του παντοπωλείου .
Η παραλαβή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε  απο τον πρόεδρο του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρο Ζάρρα και του υπαλλήλου του δήμου Τεμπών κ.Κώστα Ζιώγα.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Δημήτρης Μητροπάνος - Ποιος φταίει μη ρωτάς
Πασχάλης Τερζής - Θα το συνηθίσεις
Σταμάτης Γονίδης - Τι δεν έχω εγώ
Γιάννης Πλούταρχος - Αχ κορίτσι μου
Χρήστος Αντωνιάδης - Δεν είσαι εσύ
Βασίλης Καρράς - Ποια με καταράστηκε
Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ
Πάνος Κιάμος - Πως θα την βγάλω
Πάολα - Γίνε μαζί μου ένα
Παντελής Παντελίδης - Αν είσαι εκεί

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829