Ειδήσεις

Σε Αγιασμούς σχολειών η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κα. Ρένα Καραλαριώτου


Παρουσία της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων, κας Ρένας Καραλαριώτου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας καθώς επίσης και στο   15ο , 43ο  37ο &  4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας .

Η κ. Καραλαριώτου κατά το χαιρετισμό της  , ευχήθηκε  στους μικρούς μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς των μαθητών καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

<< Θέλω καταρχάς να ευχηθώ στα παιδιά μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο .  Στο σχολείο  προσφέρεται  η γνώση, καλλιεργείται παράλληλα το ήθος και τίθενται οι βάσεις των αρχών και των αξιών που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα ολοκληρωμένο πολίτη .Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς σε αυτή τη σημαντική και δύσκολη αποστολή τους . Οφείλουμε να στηρίξουμε την Παιδεία , γιατι ετσι στηρίζουμε το αύριο της χώρας μας .

Θα ήθελα  να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που κρατάνε το δημόσιο σχολείο όρθιο σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και  να εκφράσω τις ευχές μου   για καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά. Στους γονείς να ευχηθώ  καλή δύναμη, καθώς  ξέρουμε όλοι μας  ότι καταβάλλετε πολύ μεγάλη  προσπάθεια . >>

Η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τους δημοτικούς συμβούλους  Δημ. Γεωργάκη , Αντ.Πραπα και   Βασ. Παπαδημητρίου.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο Παρεμβάσεις της ΠΕΔ για τα σχέδια υδάτων στη Θεσσαλία