Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάσθηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις κλοπής και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής που διεπράχθησαν την (06-09-2017) στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (07-09-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες ο 39χρονος διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. (χθεσινό Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων)

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος την (06-09-2017) διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα:

  • πρωινές ώρες αφαίρεσε από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 43χρονου ημεδαπού ένα πλαστικό εξάρτημα,
  • απογευματινές ώρες μετέβη σε κατάστημα 30χρονου ημεδαπού και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε ηλεκτρολογικό υλικό, ποσότητα χρώματος και ένα ζευγάρι παπούτσια,
  • απογευματινές ώρες διέρρηξε διαμέρισμα 33χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά κοσμήματα και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με τον φορτιστή του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 39χρονου, αλλά και στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Επιπλέον, διακριβώθηκε ότι την (06-09-2017) ο 43χρονος πούλησε σε 63χρονο ημεδαπό ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με τροφοδοτικό και δύο εξαρτήματα, έναντι του χρηματικού ποσού των (20) ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο 63χρονος ημεδαπός συνελήφθη για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης εγκλήματος, ενώ τα αντικείμενα κατασχέθηκαν προκειμένου διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Aσφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ευχές στα πρωτάκια και τις μαμάδες!