Ειδήσεις

Συνάντηση με τους διευθυντές των σχολείων είχε ο Δήμαρχος Κιλελέρ


Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ είχε στο Δημαρχείο Νίκαιας ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Αρχικά ο Δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν.

«Στη συνάντηση μας παραβρίσκεται ολόκληρη η ομάδα του δήμου που ασχολείται με τα σχολεία, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Στην τριετία που βρισκόμαστε στη διοίκηση του δήμου, καταφέραμε πολλά συνεργαζόμενοι. Στην πρώτη μας συνάντηση πριν από τρία χρόνια είχαμε καταγράψει διεξοδικά τα προβλήματα των σχολείων και η λίστα ήταν πραγματικά μεγάλη. Σήμερα η λίστα αυτή έχει σχεδόν εκλείψει  και όποια ζητήματα παραμένουν εκκρεμή   πιστεύω ότι θα επιλυθούν μέχρι την επόμενη συνάντησή μας. Κι αυτό γιατί μόνο με τη συνεργασία πετύχαμε τους κοινούς μας στόχους σε μια περίοδο οικονομικής δυστοκίας της χώρας μας και μείωσης των επιδοτήσεων που λαμβάνουν οι δήμοι » τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος.

Οι παραμένοντες διευθυντές ευχαρίστησαν θερμά το δήμαρχο για όλη τη συνεργασία και οι νεοτοποθετηθέντες ανέφεραν ότι παρέλαβαν τις σχολικές μονάδες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και  μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται  στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι  Τ. Τσινούλης (πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), Κ. Φιλιππούλης  και Κ. Χατζηκωσταντίνου ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σ. Καλέτσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτή του Ταξιάρχη στην Κρανιά του Ολύμπου
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση από το ΕΚΛ για την άδεια σχολικής παρακολούθησης