Πρωτοσέλιδο

Στη βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια


Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου των Φαρσάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Βελτιώσεις υποδομών κεντρικού πυρήνα σταδίου Φαρσάλων», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο υλοποιείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Ο κ. Κ. Αγοραστός δήλωσε για το έργο: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρων στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Τα κλειστά γυμναστήρια πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης για τους κατοίκους των Δήμων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Με την παρούσα εργολαβία θα εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης στο αθλητικό κέντρο του κεντρικού πυρήνα του σταδίου Φαρσάλων. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν στην επισκευή της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου με την αποξήλωση των παλαιών μεταλλικών φύλλων επιστέγασης και την τοποθέτηση πετασμάτων τύπου sandwich από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πλήρωση πολυοθρεθάνης. Ακόμη θα γίνουν εργασίες υδατοστεγάνωσης, αποκατάστασης επιχρισμένων επιφανειών και μερική αποκατάσταση του φθαρμένου ξύλινου δαπέδου τύπου παρκέ λόγω φθορών που προκληθήκαν από την εισροή υδάτων στον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Επόμενο άρθρο Ο ΣΘΕΒ καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Λάρισα