Ειδήσεις

Συνεχίζεται η Έκθεση Αφίσας στο Μουσείο Κατσίγρα


Οι επισκέπτες της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μ.Γ.Ι.Κ έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους, να κάνουν την βόλτα τους και να ψυχαγωγούνται σε έναν εναλλακτικό χώρο, στο νέο καφέ-μπαρ της Πινακοθήκης.
Ένας φιλόξενος χώρος που λειτουργεί από τις 9.00 π.μ. – 12.00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή,ένα σημείο συνάντησης ανοιχτό για όλους.

Επίσης στο χώρο του καφέ συνεχίζεται η έκθεση αφίσας. Η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά και περιλαμβάνει συλλεκτικές αφίσες σχετικά με εκθέσεις και εκδηλώσεις της Πινακοθήκης από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Στα 34 χρόνια λειτουργίας της, η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα έχει εμπνευστεί και παρουσιάσει εκατοντάδες αφίσες επικοινωνώντας τις εκθέσεις και τις δράσεις της. Οι αφίσες της Πινακοθήκης Λάρισας, μίας εκ των σημαντικότερων περιφερειακών πινακοθηκών πανελλαδικά, συγκροτούν ταυτόχρονα αισθητική πρόταση.

Με την έκθεση αφίσας της Πινακοθήκης οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορική διαδρομή του μουσείου μέσα από τις εκθέσεις και δράσεις του, την δημιουργική του συγκομιδή αλλά και την εξέλιξή του μέσα στις συγκεκριμένες κοινωνικές και καλλιτεχνικές κάθε φορά συνθήκες.

Κυρίως, μπορούν να απολαύσουν την έκθεση πίνοντας τον καφέ ή το ποτό τους στον φιλόξενο και δροσερό χώρο του καφέ-μπαρ της Πινακοθήκης!

 

 

info

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-

ΜΟΥΣΕΙΟ Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ

Γ. Παπανδρέου 2, Λάρισα, 41334

τηλ. 2410621205, 671176

email: info@katsigrasmuseum.gr

www.katsigrasmuseum.gr

 

Προηγούμενο άρθρο 1ος Δρόμος της Δάφνης το Σάββατο 15 Ιουλίου
Επόμενο άρθρο Ανταπάντηση Κέλλα σε Ζουράρι για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση