Ειδήσεις

Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης


Σε συνάντηση στα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε.(ΕΔΑ ΘΕΣΣ), παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ) κ. Μελίδης Σπύρος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο κ. Κιουρτζή Θεμιστοκλή, με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρα Λεωνίδα και τον Διευθυντή Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κ. Στεργιόπουλο Μιχάλη.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα από μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με γνώμονα το νομοθετικό πλαίσιο,κατά το οποίο η δραστηριότητα ίδρυσης και λειτουργίας πρατηρίων προμήθειας συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) και μικτών πρατηρίων, καθορίζεται από τις διατάξεις του ΦΕΚ Β’ 674/18.03.2014.

Ο κ. Μπακούρας αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται από την τεχνολογία του συμπιεσμένου φυσικού αερίου ενώ ο κ. Στεργιόπουλος εστίασε στη διαδικασία σύνδεσης, στις χρήσεις ως καύσιμο κίνησης αλλά και στην εξυπηρέτηση των νέων περιοχών που θα αναπτυχθεί το δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Τόσο ο πρόεδροςκ. Μελίδης, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΕΝΒΕΘκ. Κιουρτζήςεπέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα και τόνισαν ότι σε συνεργασία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣθα διοργανωθεί μία ενημερωτική εκδήλωση, για τα θέματα τεχνογνωσίας της νέας τεχνολογίας τροφοδοσίας των εγκαταστάσεων με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και για την ενημέρωση των μελών του σωματείου.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου