Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Στεκόμαστε προσοχή στους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς


Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο Σαραντάπορο, προς τιμήν των ηρώων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στο σημείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η 19η Απριλίου αποτελεί μαύρη ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς εν ώρα καθήκοντος έχασαν τη ζωή τους τέσσερις Αξιωματικοί μας.

Η πατρίδα οφείλει να μην ξεχνά, όσους εν καιρώ ειρήνης δίνουν τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος. Στο πρόσωπο των τεσσάρων αξιωματικών, τιμούμε σήμερα όλους τους ένοπλους, οι οποίοι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, για να μπορούμε εμείς, να ατενίζουμε το μέλλον με ασφάλεια.

Στεκόμαστε ΠΡΟΣΟΧΗ, στον Υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη, τον Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο, τον Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και τον Υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή και αναφωνούμε για όλους που βρίσκονται μαζί τους στο Πάνθεον των Ηρώων της Πατρίδας μας, ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Προηγούμενο άρθρο Εκατοντάδες πιστοί στους Αγίους Αναργύρους του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Όζει η υπόθεση της συνομιλίας Καμμένου με ισοβίτη!