Ειδήσεις

Η ετήσια συναυλία της Μουσικής Σχολής στη Νίκαια


Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας, έδωσε την ετήσια συναυλία της η τάξη της Προπαιδείας-Προωδειακής της δασκάλας κυρίας Σωτηρίας Μακρυγιάννη. Οι μικροί μαθητές που μετά το πέρας του κύκλου των μαθημάτων μπορούν να φοιτήσουν σε όργανα της επιλογής τους, με την διδασκαλία και καθοδήγησή της ερμήνευσαν ένα εξαιρετικό  πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μέτρα τους, με ζηλευτή σκηνική παρουσία και ακρίβεια.

Τα παιδιά αυτής της τάξης ασχολούνται με την εισαγωγή στη μουσική, τις κατασκευές μικρών οργάνων με ευκολόπλαστα υλικά, την γνωριμία με όλα ανεξαιρέτως τα όργανα που διδάσκονται στη Μουσική Σχολή αλλά και με μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται μέσα στην τάξη για το μάθημα.Οι ηλικίες για την Προπαιδεία είναι αυτές των νηπίων-προνηπίων και για την Προωδειακή της Α`,Β`και Γ` Δημοτικού.

Την εκδήλωση στήριξαν με τη μουσική συνοδεία στο πιάνο η κα Αντιγόνη Τσιπλακούλη, καθηγήτρια της Σχολής, στην Αφήγηση & το Τραγούδι η Λίνα Γκοντικούλη, φοιτήτρια επί πτυχίω στη σχολή Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και στην Αφήγηση επίσης,η Βασιλική Παυλοπούλου, μαθήτρια της Μουσικής Σχολής στο οργανικό τμήμα.

Τέλος η διοίκηση, η διεύθυνση και οι καθηγητές της Μουσικής Σχολής συγχαίρουν θερμά τους δέκα μαθητές και μαθήτριές από τη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ για τη μεγάλη τους επιτυχία στις πολύ δύσκολες εισαγωγικές εξετάσεις της Α` τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Λάρισας για τη σχολική χρονιά 2017-2018. Τους εύχονται καλή  φοίτηση  και μια δημιουργική γενική και μουσική-καλλιτεχνική πορεία.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και κλοπή
Επόμενο άρθρο Ο Δ. Τεμπών ενημερώνει τους αγρότες