Ειδήσεις

Μάξιμος: Θλίψη και αγανάκτηση για το φρικτό μαρτύριο της κυρά-Σοφίας!


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία 91χρονης γυναίκας στη γενέτειρά του, τα Βούναινα Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άγρια δολοφονία στο χωριό μας, τα Βούναινα Λαρίσης, της υπέργηρης κυρά-Σοφίας με σκοπό, όπως φαίνεται τη ληστεία, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Ειδικά για όσους από εμάς γνωρίζαμε προσωπικά την καλοκάγαθη και άκακη ηλικιωμένη, το φρικτό μαρτύριο που υπέστη πριν καταλήξει, μας έχει γεμίσει θλίψη αλλά και αγανάκτηση.

Το συμβάν αυτό, που έρχεται να προστεθεί σε μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα εγκληματικών ενεργειών που στόχο έχουν ηλικιωμένους αλλά και άλλους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες, μέσα και έξω από τα σπίτια τους, δείχνει ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Αν δεν δράσουμε άμεσα και αποφασιστικά, αν δεν καταστείλουμε το έγκλημα σε όλες του τις μορφές, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια ζούγκλα αδικίας και παρανομίας.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, κυρίως για να το ακούσουν όλοι οι δήθεν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων, που αυτή τη στιγμή έχουν την ευθύνη της Προστασίας του Πολίτη, ότι χωρίς ασφάλεια δεν υφίσταται κανένα δικαίωμα και καμία ελευθερία. Με νόμους-λάστιχο, όπως ο “νόμος Παρασκευόπουλου”, που κάνουν τη φυλακή κέντρο διερχομένων για όποιον τελέσει εγκληματική πράξη, με το δόγμα της ανοχής στην ασυδοσία, δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αυτό που έγινε χθες στα Βούναινα, αύριο θα γίνει κάπου αλλού».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πλάνο δημιουργίας 30 νέων καταστημάτων μέσω franchise στην Αθήνα για τον ΘΕΣγάλα
Επόμενο άρθρο 2η κοινή Θεσσαλική πορεία για το 2017