Ειδήσεις

Εκθέσεις Ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή φιλότεχνων ολοκληρώθηκαν οι δύο εκθέσεις ζωγραφικής που φιλοξενήθηκαν στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ και έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Η πρώτη αφορούσε έργα ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων του Εργαστηρίου Τεχνών με εκπαιδεύτρια την Ευαγγελία Χατζούλη, ζωγραφική και κατασκευές με εκπαιδεύτρια την Ολυμπία Κατσανούλη και κοσμήματος με εκπαιδεύτρια τη Μάχη Μπαντούλη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Φιλιππούλης, αφού εξήρε τη σημαντική δουλεία που γίνεται τόσο στο Εργαστήρι Τεχνών όσο και στα υπόλοιπα τμήματα, παρέδωσε αναμνηστικά σε όσους συμμετείχαν στην 3η ομαδική έκθεση ζωγραφικής που είχε τον τίτλο «Βηματισμοί τέχνης στο φως και τη σκιά».

Η δεύτερη έκθεση του Γιάννη Χριστάκη, εικαστικού- ιστορικού της τέχνης, με τον τίτλο «Χρώματα της Άνοιξης» είχε ως κύριο θέμα τις πολύπτυχες εικόνες της ελληνικής άνοιξης, φωτεινά τοπία, εικόνες της αναγέννησης της φύσης, που με τη σειρά τους μας δημιουργούν μια αίσθηση ευφορίας, ομορφιάς και αισιοδοξίας για το μέλλον μας.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Χρήστου Κέλλα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης