Ειδήσεις

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων εκτός τοιχών


Στον προαύλιο χώρο των 13ου  και 1ου Παιδικού Σταθμού τα πάντα άλλαξαν. Οι κούκλες ζωντάνεψαν, οι νότες ταξίδεψαν, τα χρώματα έκαναν τη διάθεση διαφορετική και οι γονείς καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την καθημερινότητα των παιδικών σταθμών του Δήμου. Έγινε σε όλους γνωστό ότι στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από δράσεις και παιχνίδια τα παιδιά περνούν ευχάριστα, καλλιεργούν αξίες, εμπεδώνουν γνώσεις.

Συγκεκριμένα τα παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο μεταμορφώθηκαν σε Μάγειρες, Μουσικούς, Αθλητές, Ζωγράφους, Κηπουρούς.

Επίσης επισκέφτηκαν τις γωνιές Υγείας, της Παραδοσιακής Λαϊκής Τέχνης, Πειραμάτων, Κουκλοθέατρου, Παραμυθιού.

Ταυτόχρονα στον προαύλιο χώρο του 13ου Παιδικού Σταθμού πραγματοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Open System» υπό την εποπτεία του κ. Λάκη Κουρετζή.

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα εδέσματα του 2ου ΙΕΚ Μαγειρικής.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε χάριν  στον υπερβάλλον ζήλο και την άψογη συνεργασία των εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών και της Διεύθυνσής  τους.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κος Απόστολος Καλογιάννης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Δημήτρης Δεληγιάννης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό των παιδικών σταθμών που εργάστηκαν σκληρά αλλά και τα παιδιά με τους γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αληθεύουν οι καταγγελίες για εισαγωγές γάλακτος για παραγωγή φέτας;
Επόμενο άρθρο Δ. Λαρισαίων: Υποβολή αιτήσεων για voucher έως τις 9/6/2017