Ειδήσεις

Τιμάται η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του συνεδρίου Smart Cities – Digital Citizens


Οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και τις δυνατότητες δημιουργίας απασχόλησης και αειφορίας στις ελληνικές πόλεις θα καταγραφούν στο 2ο Συνέδριο  Smart Cities – Digital Citizens, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Novotel Athens την Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Μαΐου υπό την αιγίδα των υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Τουρισμού, των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα απονεμηθούν οι διακρίσεις: «Τιμώμενη Περιφέρεια» στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλίας, «Τιμώμενη Πόλη» στους δήμους Τρικκαίων και Χαλκιδέων, «Smart Cities Awards», στους δήμους Ηρακλείου Κρήτης και Κύθνου καθώς και η διάκριση «Digit@l Citizens Excellences» στους δήμους Λαμιέων και Ιωαννιτών.

Το βραβείο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως «Τιμώμενη Περιφέρεια» θα παραλάβει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο αναφερόμενος α) στο Πρόγραμμα τηλεφροντίδας Renewing Health, β) την δράση Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων και του Ολύμπου – Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Θεσσαλίας και γ) το ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης των έργων για την ανασύσταση της λίμνης Κάρλα.

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Διαχείριση και Ασφάλιση Κινδύνων Επιχειρήσεων
Επόμενο άρθρο Χρ. Κέλλας: Ξέφραγο αμπέλι τα Νοσοκομεία της χώρας