Ειδήσεις

Μάγεψε η φιλαρμονική του Δ.Τεμπών στα Κωνσταντίνεια 2017


Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση (συναυλία αφιέρωμα στο παλιό ελληνικό τραγούδι ) απο τη φιλαρμονική του Δ.Τεμπών στην έδρα της μουσικής σχολής το Συκούριο προς τιμήν των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Πλήθος κόσμου την Παρασκευή το βράδυ κατέκλυσε  την πλατεία μπροστά στο κτίριο της μουσικής σχολής και  παρακολούθησε την εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της φιλαρμονικής με τον μαέστρο κ.Κώστα Ζωιτό και στο τραγούδι τον Γιώργο Αποστολόπουλο την Αφεντούλα Παπαλιόλιου και την Θάλεια Χύτα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας ,ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Μανώλης ,και Ιωάννης Αργυρίου, ο πρώην Δήμαρχος Νέσσωνος κ.Νικόλαος Γερογιάννης ,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η κα Μαρίτσα Γκάνιαρη.Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ.Γεώργιος Καλότυχος και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Θάλεια Χύτα.

Προηγούμενο άρθρο Ο Κινηματογραφικός Καζαντζάκης ο Ανατρεπτικός στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας
Επόμενο άρθρο Ασθένειες και εχθροί του αμπελιού