Ειδήσεις

Μάξιμος: Η Αθήνα στις ορέξεις της διεθνούς των μπαχαλάκηδων!


Με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τους γνωστούς-αγνώστους και τη προσαγωγή 5 αλλοδαπών που συμμετείχαν σ’ αυτά, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, το κέντρο της Αθήνας παραδόθηκε στις ορέξεις των οργανωμένων ομάδων της βίας και της καταστροφής. Αποχαλινωμένοι από την ηχηρή απουσία του κράτους οι γνωστοί άγνωστοι, με επίκεντρο το ‘Εξαρχιστάν’, επιβάλουν το δικό τους ‘νόμο’ της ασυδοσίας, όποτε και όπως το θελήσουν.

Η σκανδαλώδης αλλά και περίεργη απροθυμία της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να θέσει ένα τέλος στη δράση των ομάδων του χάους μετέτρεψε το κέντρο της πρωτεύουσας σε γκέτο της διεθνούς των μπαχαλάκηδων. Οι πρόσφατες προσαγωγές που έγιναν από την αστυνομία αποκάλυψαν ότι επρόκειτο μόνον για αλλοδαπούς που έκαναν επαναστατική γυμναστική στους δρόμους της Αθήνας. Προφανώς, μετά την επίσημη ίδρυση του ΚΕΠ των αναρχικών στην πλατεία των Εξαρχείων, τις πανηγυρικές παρελάσεις δεκάδων οχημάτων των οπαδών της βίας, την ατιμώρητη επίδειξη οπλισμού, δόθηκε το σύνθημα ανά τον πλανήτη ότι στην Ελλάδα το κράτος ‘κατέβασε ρολά’ και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Για μια ακόμη φορά, καλούμε τον κ. Τόσκα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πάψουν να παίζουν με τη φωτιά, να αντιληφθούν το κακό που προκαλούν με την πρωτοφανή ανοχή τους στα φαινόμενα της βίας και της ανομίας και να πράξουν τα αυτονόητα».

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμιναριακές διαλέξεις στο ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης