Ειδήσεις

Επίσκεψη της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε.


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε.(ΕΔΑ ΘΕΣΣ),όπου δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βαρσάμη Γ. Σπυρίδων στον Γενικό Διευθυντή κ. Λεωνίδα Μπακούρα για την χρόνια συνεργασία και την αμοιβαία υποστήριξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι σπουδαστές επισκέφτηκαν αρχικά τα κεντρικά γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Θεσσαλονίκη, όπου ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον Διευθυντή Λειτουργίας & Συντήρησης Δικτύου κ. Ι. Καρακίτσο και απότα στελέχη της Εταιρείας για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Η ενημέρωση αφορούσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εγκατεστημένου δικτύου, την δομή της Άμεσης Επέμβασης, την παρουσίαση και ανάλυση πραγματικών έκτακτων περιστατικών, τις εσωτερικές εγκαταστάσεις και την αντίστοιχη νομοθεσία.

Ακολούθησε επίσκεψη των σπουδαστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις του πεδίουτης ΕΔΑ ΘΕΣΣ,όπου έγινε επίδειξη από το τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας σε εγκατεστημένο εξοπλισμόόπως Σταθμούς Διανομής, μειωτές, μετρητές,βάνες και ηλεκτροκινητήρες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την αναφορά ότι στο μέλλον θα συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Πυροσβεστική για όλα τα ζητήματα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η κλήρωση των προημιτελικών αγώνων Σκάκι Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση Travel show 2017