Ειδήσεις

3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Ν.Ε.Λ.


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας. Το τουρνουά έγινε και φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη συμπαράσταση της ΚΟΕ και της ΣΕΔΥ. Η διοργάνωση, τείνει να γίνει θεσμός για τις μικρές κατηγορίες του αθλήματος και κάθε χρονιά συμμετέχουν περισσότερες ομάδες από περισσότερες πόλεις, ενώ για ακόμη μία φορά το τουρνουά ήταν διπλό καθώς συμμετείχαν ομάδες δύο ηλικιακών κατηγοριών (Μίνι Παίδων και Προ Μίνι Παίδων).

Τα θετικά της διοργάνωσης ήταν πολλά…

Η πόλη υποδέχτηκε ένα σημαντικό αριθμό από μικρούς αθλητές, συνοδούς και γονείς και οι προπονητές έβγαλαν πολύτιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους και είδαν τους αθλητές τους σε συνθήκες αγώνα. Παράλληλα, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ενισχύει την εικόνα της και εδραιώνεται Πανελληνίως ανάμεσα στους συλλόγους που δουλεύουν και προωθούν στην πράξη την υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Συσφίγγει τις σχέσεις της με ιστορικούς συλλόγους της χώρας μας, τους προπονητές και τα τεχνικά και διοικητικά στελέχη τους.

Πάνω από όλα όμως, οι μικροί αθλητές πολλών περιοχών της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να αγωνιστούν και να περάσουν πολλές ευχάριστες ώρες κάνοντας αυτό που αγαπούν, δηλαδή την άθληση και την υδατοσφαίριση!

Όσο για τους μικρούς αθλητές της Ν.Ε.Λ, εκτός όλων των παραπάνω, κάθε χρονιά γίνονται καλύτεροι οικοδεσπότες και ανακαλύπτουν τη χαρά της φιλοξενίας, της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους, τα οποία αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του συλλόγου.

Το φετινό 3ο τουρνουά φιλοξένησε μικρούς πολίστες από 5 πόλεις της Ελλάδος. Οι διοργανωτές και ο Ν.Ο.Λ εκπροσώπησαν την πόλη μας τη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τη βόρειο Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ο Ν.Ο.Β της Βουλιαγμένης εκπροσώπησε την Αθήνα, την Πελοπόνησσο και την Πάτρα εκπροσώπησε ο Ν.Ο.Π και η Νίκη Βόλου εκπροσώπησε για ακόμη μια φορά τη γειτονική πόλη του Βόλου στο τουρνουά.

Προηγούμενο άρθρο Η Νίκαια γιορτάζει τον Πολιούχο της Άγιο Γεώργιο
Επόμενο άρθρο Εορταστικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο Ζωοδόχου Πηγής στην Ελάτεια