Ειδήσεις

Χρ. Κέλλας: Φόροι και εισφορές το νέο παραγωγικό μοντέλο της κυβέρνησης


«Τα ψέματα τελειώνουν. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού πρώτα υπέγραψε την δέσμευση της εθνικής περιουσίας για 99 χρόνια, ετοιμάζεται να αποτελειώσει τη μεσαία τάξη, τους εμπόρους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους. Η κυβέρνηση που θα έσχιζε τα μνημόνια, υπογράφει το δεύτερο αριστερό μνημόνιο, φορτώνοντας στις πλάτες του λαού νέα βάρη».

Τα παραπάνω τόνισε στον χαιρετισμό του, σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αγιάς, ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, υποδεχόμενος τον Γραμματέα της ΚΟ της παράταξης, βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα τόνισε:

«Αυτό που εισέπραξα και από τις συναντήσεις μου με Γερμανούς αξιωματούχους, είναι ότι  απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεφύγουμε από την στενωπό της λιτότητας και της ύφεσης, βάζοντας τέλος στις σκοτεινές μέρες των μνημονίων, είναι η ύπαρξη μιας υπεύθυνης και σοβαρής κυβέρνησης, που δεν θα λέει άλλα στους δανειστές και άλλα στο εσωτερικό της χώρας, που δεν θα κοροϊδεύει τόσο τους πολίτες, όσο και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και φυσικά θα είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη».

Ο Λαρισαίος πολιτικός κατέληξε λέγοντας:

«Αντί όλων αυτών, υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία έχει συμφωνήσει το τέταρτο μνημόνιο, με αποτέλεσμα η οικονομία να βυθιζεται εκ νέου στην ύφεση, η αγορά να διαλύεται και οι πολίτες να υπόκεινται σε νέα, δυσβάσταχτα μέτρα.

Υπάρχει μια κυβέρνηση, η οποία κάθε μέρα που περνά βλέπει τα εκλογικά της ποσοστά να συνθλίβονται και επιλέγει να ξεθάψει τα ιστορικά φαντάσματα του μίσους και του διχασμού, αδιαφορώντας, αν με τον τρόπο αυτό, διχάζει, αντί να ενώσει τους Έλληνες.

Υπάρχει μια κυβέρνηση, η οποία αφού “γέμισε” τους πολίτες με ψέματα και υποσχέσεις, τώρα, ενόψει των νέων μέτρων, προσπαθεί και πάλι να τους ξεγελάσει επαναφέροντας την ατζέντα σε δήθεν σκάνδαλα και υποθέσεις διαφθοράς.

Τέλος, σήμερα και λίγο πιο μακριά από εδώ, στο Κιλελέρ, σε εκδηλώσεις για την επέτειο εξέγερσης, ακούμε Κυβερνητικά στελέχη να μιλάνε για “ παραγωγική επανάσταση και νέα μοντέλα ανάπτυξης”!!! Παραγωγική επανάσταση και νέα μοντέλα ανάπτυξης, με 23% ΦΠΑ στα αγροεφόδια, ασφαλιστικές εισφορές στα ύψη στο νέο ΕΦΚΑ και φορολόγηση που αγγίζει τα όρια της παράνοιας, πρώτη φορά βλέπω…

Ο μόνος δρόμος πραγματικής αντίστασης απέναντι σ’ αυτή την κυβέρνηση είναι η Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Μια συμφωνία αλήθειας που ενώνει και δεν διχάζει. Που βασίζεται στην σκληρή δουλειά και τον προγραμματισμό. Που έχει όραμα μια Ελλάδα που θα επαναπατρίσει τα ξενιτεμένα της παιδιά και θα είναι ανταγωνιστική και ευημερούσα. Μας αξίζουν καλύτερες μέρες και θα τις έχουμε».

Προηγούμενο άρθρο Συνοχή, Συνέχεια και Συνέπεια του Κράτους - Του Δημήτρη Σιούφα, πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Τι ισχύει τελικά με τις περικοπές στις συντάξεις των αγροτών που καλλιεργούν;