Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή στην Αγιά Λάρισας για τον Κώστα Τσιάρα


Κοσμοπλημμύρα παρατηρήθηκε χθες στην Αγιά Λάρισας, σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, με κεντρικό ομιλητή το Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα: «Νέα Δημοκρατία, η Πρόκληση της Επόμενης Ημέρας».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που θύμιζε παλαιότερες συγκεντρώσεις, στελέχη και φίλοι του κόμματος γέμισαν το κέντρο διασκέδασης, δίνοντας το βροντερό παρόν.

Στην ομιλία του ο Κώστας Τσιάρας έδωσε το στίγμα, για το πώς μπορεί η ΝΔ να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε μια νέα πορεία, με την αλήθεια και όχι με το λαϊκισμό. Τόνισε επίσης ότι η ΝΔ έχει ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο πρόγραμμα που θα τεθεί σε εφαρμογή την επόμενη μέρα των εκλογών, ένα πρόγραμμα με λιγότερους φόρους και αλλαγές στο Κράτος και την Οικονομία, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας και όσων νοιώθουν ξεχασμένοι στα χρόνια της κρίσης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Ζεστούλη, Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Αγιάς.

 Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας, οι Βουλευτές της ΝΔ Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Λάρισας της ΝΔ Ελένη Αξιόγλου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, οι πολιτευτές της ΝΔ Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, Θεοδώρα Κάλλα, Ελένη Πολύζου και Βάνα Κυρλόγλου, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς Γρηγόρης Καλαγιάς, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΝΔ Θεσσαλίας Νίκος Καραγιάννης, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της Ν.Ο. Τρικάλων Νίκος Καρδούλας, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της Ν.Ο. Καρδίτσας Δημήτρης Στραφιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας Γιάννης Πετεινάρας, ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας Χρήστος Καραγιάννης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αναστασίου, ο καθηγητής της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλέκος Γκόβαρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγιάς, κομματικά στελέχη, στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ Αγιάς και πλήθος κόσμου.

 

Χρήστος Χατζησαλάτας

Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αγιάς

Προηγούμενο άρθρο Liga de Fútbol... από την χριστιανική νεολαία στη Λάρισα!
Επόμενο άρθρο Συνοχή, Συνέχεια και Συνέπεια του Κράτους - Του Δημήτρη Σιούφα, πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων