Ειδήσεις

Ο ΘΕΣγάλα αναβιώνει το Γαλατά της γειτονιάς


Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού του πλάνου για τα επόμενα χρόνια, καινοτομεί ξανά αναβιώνοντας το Γαλατά της γειτονιάς στη σύγχρονη μορφή του. Ξεκινά την υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων του κατ’ οίκον, σε πρώτη φάση πιλοτικά, στη Λάρισα. Η Λάρισα, πέρα από έδρα και καρδιά του ΘΕΣγάλα, αποτέλεσε την πρώτη πόλη, όπου με την εγκατάσταση των αυτόματων πωλητών γάλακτος, ο Συνεταιρισμός ‘συστήθηκε’ στους καταναλωτές.

Τρεισήμισι χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας των πρώτων αυτόματων πωλητών γάλακτος στην Ελλάδα, ο ΘΕΣγάλα εγκαινιάζει, ξανά από τη Λάρισα, μια νέα υπηρεσία, τη διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων του. Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι η περαιτέρω διευκόλυνση των καταναλωτών και η κάλυψη γειτονιών που δεν υπάρχουν καταστήματα ΘΕΣγάλα.

H υπηρεσία ‘Το θες σπίτι σου’ θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ. Η μεταφορά και διανομή των γαλακτοκομικών προϊόντων θα πραγματοποιείται σε ειδικές θήκες υπό συνθήκες ψύξης. Οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται στο τηλεφωνικό κέντρο, 2410 554658, που λειτουργεί αποκλειστικά για τη νέα υπηρεσία ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο νέες συσκευασίες ενός λίτρου, του ίδιου φρέσκου γάλακτος που εμπιστεύτηκαν οι καταναλωτές στους Αυτόματους Πωλητές, (πλήρες και ελαφρύ). Συσκευασίες τις οποίες οι καταναλωτές μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν στο σπίτι τους, μαζί και με τα υπόλοιπα συσκευασμένα προϊόντα από φρέσκο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού.

Η νέα υπηρεσία του ΘΕΣγάλα, που αναβιώνει τον γαλατά της γειτονιάς, στην σύγχρονη εκδοχή του, θα δημιουργήσει, σταδιακά, 10 περίπου νέες θέσεις εργασίας στην Λάρισα, που προστίθενται στο δυναμικό εργαζομένων του Συνεταιρισμού που πανελλαδικά έχει ξεπεράσει τους 165.

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Downhll στον Τύρναβο
Επόμενο άρθρο Στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο του κρατιδίου της Έσσης ο Χρ. Κέλλας