Ειδήσεις

Πασχαλινή διάθεση προϊόντων από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας


Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας πλήρως εναρμονισμένοι με το γιορτινό πνεύμα των ημερών, διοργανώνουν το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης μια πασχαλινή διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες.
Με μια διευρυμένη σειρά προϊόντων της ελληνικής γης, από Έλληνες παραγωγούς, αρίστης ποιότητας και με πολύ χαμηλές τιμές, καλούνται οι πολίτες να κάνουν τις αγορές τους για το πασχαλινό τραπέζι τους και όχι μόνο.
Με τις διαθέσεις προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους ίδιους τους παραγωγούς που τα παράγουν! Οι παραγωγοί από τη μεριά τους, βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο, γιατί τα προϊόντα τους διατίθενται απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, που μειώνουν το εισόδημά τους και ανεβάζουν τις τιμές στα ράφια!
Πέρα όμως από αυτά τα οφέλη και για τους παραγωγούς και για τους καταναλωτές, το μεγάλο κοινωνικό όφελος που προκύπτει, είναι η ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών, που γεμίζει με τρόφιμα από τις δωρεές των παραγωγών και των καταναλωτών, για να βοηθηθούν οι γύρω στις 100 οικογένειες συμπολιτών μας, με ιδιαίτερα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που στηρίζουν οι Εν.Πο.Λ.!

Για πληροφορίες για τα προϊόντα που θα διατεθούν, τις τιμές τους, αλλά και για να κάνετε τις παραγγελίες σας, μπείτε στην ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας www.energw.gr.
Σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνέτ, θα γίνονται δεκτές παραγγελίες και στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά).

Τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ σε καμία περίπτωση.
Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα, ενώ καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον ποσοτήτων,  πριν τις 12:00 μετά το μεσημέρι. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Την ημέρα της διάθεσης, θα συγκεντρώνονται και καμένο τηγανέλαιο για ανακύκλωση, πλαστικά καπάκια μπουκαλιών για ανταλλαγή τους με αναπηρικά αμαξίδια, καθώς επίσης θα συγκεντρώνονται και τρόφιμα για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37  & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 66χρονου για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων
Επόμενο άρθρο Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Λάρισας στο Δ.Δ. Γόννων